Απαιτήσεις

Παρακάτω μπορείτε να δείτε συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις
σχετικά με τις απαιτήσεις του υπολογιστή για σωστή εγκατάσταση της πλατφόρμας.
Κάντε όλη την προετοιμασία σας να βρίσκεστε στο χώρο της σχολής.

Προετοιμασία για εξετάσεις στο χώρο σου

D-Test @ home

Το D-Test είναι η πλατφόρμα που θα σας προετοιμάσει με επιτυχία για τις εξετάσεις πληροφορικής. Κάντε με ευκολία τα μαθήματα και τα test σαν να βρίσκεστε στο χώρο μας. Κάντε εξετάσεις σε όποιο εξεταστικό κέντρο και φορέα θέλετε σε όλη την Ελλάδα.

Απορίες για το D-Test

To D-test είναι μια εφαρμογή για υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα της Microsoft. Οπότε μπορεί να εγκατασταθεί μόνο σε Windows 10, 11, 12 με προτεινόμενο τα Windows 11 ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Το D-Test μπορεί να εγκατασταθεί σε Office 2016, 19, 365 – GR. Προτείνουμε να έχετε την έκδοση 2019 ή την έκδοση 2021 σε Professional Plus Edition ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Όχι, τα Office θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένα. 

Κάντε την προετοιμασία στο δικό σας υπολογιστή και χώρο. Μπορείτε να δώσετε εξετάσεις σε όλη την Ελλάδα και σε όποιο φορέα εσείς θέλετε. 

Ναι. Αναλαμβάνουμε κατόπιν ραντεβού με την τεχνική υποστήριξη του κέντρου μας να κάνουμε εμείς την εγκατάσταση του λογισμικού στον υπολογιστή σας ώστε να μην αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα. Μέσος χρόνος εγκατάστασης 20 λεπτά.

Ναι. Θα χρειαστεί να έχετε στον υπολογιστή σας την εφαρμογή AnyDesk (ασφαλές πρόγραμμα απομακρυσμένης πρόσβασης) για να συνδεθεί ο τεχνικός μας στην οθόνη σας για τα 20 λεπτά της εγκατάστασης. Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε από ΕΔΩ

Η εγκατάσταση της πλατφόρμας με 1200 λεπτά χρόνου λειτουργίας κοστίζουν 90€. Ο χρόνος προετοιμασίας 3ον ή παραπάνω ενοτήτων (έως 6) μπορεί να διαφέρει μεταξύ ενός αρχάριου ή προχωρημένου σπουδαστή. Έχετε στη διάθεση σας το D-TEST για 3 μήνες (90 ημέρες), από τη στιγμή της ενεργοποίησης του στον υπολογιστή σας.

Στην περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερο χρόνο μπορείτε να ανανεώσετε το χρόνο σας σε 600 ή 1200 επιπλέον λεπτά με αντίστοιχο κόστος 45€ ή 90€.

Με την είσοδο σας στην πλατφόρμα θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την 1η ενότητα που θέλετε να ξεκινήσετε.

Η ενότητες είναι χωρισμένες σε μικρά κεφάλαια σε θεωρία ( μάθημα με βίντεο στα Ελληνικά ) και ασκήσεις μαθήματος ( ειδικά test, με αυτόματη διόρθωση λάθους & βίντεο με την σωστή απάντηση καθώς και δυνατότητα να απαντήσετε όσες φορές θέλετε την ίδια ερώτηση ).

Ο κάθε σπουδαστής μπορεί να επιλέξει να κάνει μάθημα ή να κάνει μόνο τις ασκήσεις. Για παράδειγμα ένας προχωρημένος σπουδαστής στο κεφάλαιο μορφοποιήσεων γραμματοσειράς μπορεί να επιλέξει να κάνει μόνο τις αυτοματοποιημένες ασκήσεις και όχι το μάθημα. 

Αγορά πλατφμόρμας μαθημάτων και test

ECDL, ACTA, UNICERT - εξετάσεις πληροφορικής

A next generation digital agency